Més de 5 anys esperant millores a la pista de skate

Des de fa més de 5 anys, el col·lectiu d’usuaris de l’espai de skate del parc Francesc Macià reclama una rehabilitació de les pistes. Tant els skaters com els patinadors consideren que ha quedat obsolet i, a més, pateix moltes deficiències que dificulten les diferents modalitats esportives que s’hi practiquen.

Els usuaris també han assenyalat en diverses ocasions que la pista necessita la incorporació de nous elements que els faciliti l’activitat que realitzen.

El març de 2018, es van recollir les diverses propostes de reforma plantejades pels joves. Va ser durant una trobada mantinguda in situ amb responsables polítics i tècnics municipals.

No ha estat, però, fins aquest mandat, que la demanda dels joves esportistes prendrà forma. Tot i que només en part, ja que en alguns aspectes s’allunya de la sol·licitud inicial.

Des del consistori malgratenc s’ha anunciat la imminent rehabilitació de l’espai. En aquest sentit, la pista romandrà tancada al llarg d’una setmana degut als treballs de millora que s’hi vol fer. Segons s’ha dit, es preveu “pintar totes les superfícies dels elements que més s’utilitzen i es retiraran les pintades que s’hi han fet”. La reforma inclou els murs de la pista, que es pintaran. També s’actuarà en les esquerdes i elements trencats.


BREUS

Blanes arranjarà la tanca de la desembocadura

22/03/2023. La comissió de platges del consistori blanenc reconeix que s’ha d’arranjar la tanca que impedeix el pas a la desembocadura de La Tordera. L’ajuntament selvatà ha iniciat els tràmits per resoldre-ho al més aviat possible.

La “nova” plaça Joaquim Ruyra costarà 145.000€

22/03/2023. El govern ha estimat en 145.000 euros el cost de la remodelació de la plaça Joaquim Ruyra, que es convertirà en una rotonda. Es renovaran les voreres, l’espai verd i la xarxa d’aigua a pressió. El monument a l’escriptor es mantindrà.

Nous vestuaris a la piscina i el pavelló antic

22/03/2023. S’ha aprovat de manera definitiva el projecte de renovació tant dels vestuaris de la piscina municipal com els del pavelló antic. S’hi ha destinat uns 478.200 euros per fer-los. Les instal·lacions tenen més de 38 anys i estan molt malmeses.


Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.