Nou mobiliari urbà a l’avinguda Ragull i Vilaró

S’ha fet col·locar diversos elements urbans en el “bulevard” de l’avinguda Josep Ragull i Vilaró. En concret, es tracta de 2 bancs i 3 illes.

Aquest nou mobiliari urbà està repartit al llarg de la zona de passeig, molt freqüentada pels amos de gossos. Les illes es troben a tocar el carrer Girona. Els bancs, en forma d’estrella, s’han ancorat a la part alta del “bulevard” i estan fabricats amb polietilè reciclat. Un material procedent dels envasos de plàstic, segons dades aportades per l’empresa gironina que els comercialitza.

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.