Allau de crítiques pels nous elements urbans

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Durant aquesta setmana, des de l’ajuntament s’ha fet col·locar nous elements urbans en diversos espais públics com les avingudes Josep Ragull i Vilaró i Països Catalans. També se n’han posat a la plaça dedicada a la localitat francesa de Seynod. Aquest mobiliari urbà ha de servir “per seure o per jugar”, segons s’ha dit. El cost total dels elements, així com el dels treballs de la seva col·locació, no s’ha donat a conèixer públicament. Un fet que ja s’ha convertit en habitual durant aquest mandat, tot i tractar-se de diners dels contribuents.

L’anunci oficial ha despertat un allau de crítiques entre veïnes i veïns del municipi. Al llarg de tot el dia, a través de les xarxes socials s’han verbalitzat algunes de les queixes més ferotges. Principalment, s’han dirigit i focalitzat cap a l’alcaldessa socialista i l’equip de govern que encapçala.

A grans trets, els veïns qualifiquen l’actuació de reprovable, incoherent i sense funcionalitat o propòsit. Els més crítics sobre la qüestió, fins i tot han arribat a demanar la dimissió dels polítics responsables.

No és la primera vegada que el govern local ha d’entomar un allau de crítiques per una actuació municipal a la via pública. En aquest sentit, la col·locació de jardineres de colors gegantines al centre de Malgrat de Mar ja va desfermar, ara fa uns mesos, la riota de veïns i comerciants.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.