Les obres fan caure la facturació de molts negocis a Països Catalans

Contingut exclusiu per a subscriptors

Fes-te’n ara mateix i podràs accedir a totes les informacions exclusives


MUNICIPALS 28M

Esquerra de Malgrat de Mar presentarà la llista electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig el pròxim dissabte dia 15 d’abril. Serà en un acte obert a tothom que tindrà lloc a les dependències de l’arxiu municipal, al carrer de Mar.


El dia 15 d’abril, l’arxiu municipal acollirà la presentació de l’alcaldable del Partit Popular al comicis electorals de maig. Anna Vega es farà acompanyar del president del partit polític a Catalunya i del seu homòleg a Barcelona.


Per Malgrat Ens Mou, “el futur ha de centrar-se en les persones, amb un govern que continuï escoltant a la ciutadania i donant respostes reals i pràctiques”. El partit assumeix novament els seu compromís amb els ciutadans.


Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.