S’incendia un local d’articles de pell

Aquesta passada nit de dilluns han saltat totes les alarmes al carrer Sant Esteve de Malgrat de Mar. Per motius que a hores d’ara es desconeixen, s’ha declarat un incendi a l’interior d’un local dedicat a la venda de productes de pell.

Sortosament, en el moment del succés a l’establiment no hi havia ningú, ja que es tracta d’una botiga que obre la temporada estiuenca

Poc després de rebre l’avís, s’hi han personat els Bombers, que han hagut d’esbotzar la persiana metàl·lica per entrar-hi i sufocar el foc.

Un cop finalitzada l’actuació, la Policia Local ha acordonat el local.


Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.