Malgrat de Mar ja té el seu Bayés

El govern municipal, seguint la iniciativa plasmada en d’altres indrets catalans, ha fet col·locar un mural representatiu del municipi a la font de la plaça de l’Església.

L’obra és una peça de gran format creada per l’artista Pilarín Bayés i, entre d’altres, hi apareixen personatges il·lustres i monuments característics de Malgrat de Mar.

Els treballs d’instal·lació del mural de Bayés van començar la setmana passada. Aquest dimecres al matí, l’empresa encarregada de les tasques hi ha penjat l’obra.

L’anunci del projecte ha estat acompanyat tant d’elogis com de crítiques. En aquest darrer sentit, moltes han estat les veus que qualifiquen alguns elements inclosos en el mural de desafortunats i poc representatius del municipi.

CONTINGUT RELACIONAT

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.