De la “font dels collons” a la “plaça de la Pilarín”

Aquest dimecres, a les 5 de la tarda, es col·locava el darrer dels reblons que fixen els plafons del mural de Pilarín Bayés. A partir d’ara, el collage de l’artista substitueix l’enrajolat que ha presidit la plaça de l’Església durant els darrers 24 anys. Un espai conegut popularment com “la font dels collons” i que va costar uns 8 milions de les antigues pessetes.

L’obra de la ninotaire ha despertat la curiositat de molts vianants. Al llarg de la tarda, s’ha endut la lloança d’uns i la desaprovació d’altres. “A mi m’agrada, molt millor del què hi havia abans” i “això és un nyap!” són alguns dels comentaris més escoltats i replicats.

Sigui com sigui, el mural de l’artista vigatana s’ha fet amb un indret privilegiat al centre del municipi, dissuadint mirades i capgirant l’atenció dels transeünts, molts dels quals ja han batejat l’espai com “la plaça de la Pilarín”.

CONTINGUT RELACIONAT

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.