Regiren les papereres per identificar els incívics

Des de fa una setmana, treballadors de l’empresa del servei de neteja viària i agents de la Policia Local treballen conjuntament. Ho fan al llarg del dia regirant les papereres on s’hi ha detectat abocaments de bosses d’escombraries. En total, l’empresa de neteja té identificats una quinzena de punts de Malgrat de Mar on hi sovintegen aquests tipus de mals hàbits.

L’objectiu de la mesura és evitar que es llencin les bosses d’escombraries a la paperera i conscienciar que cal fer-ho al contenidor, que de vegades es troba a pocs metres.

El treballador és l’encarregat d’obrir la bossa d’escombraries i trobar-hi algun element que permeti identificar-ne l’autor. Si finalment es pot determinar qui ha llençat la brossa on no toca, la policia aixeca acta per interposar una denúncia a l’infractor.

Les papereres estan destinades a dipositar-hi els anomenats “residus de butxaca”. És a dir, papers petits, envasos de consumir aliments al carrer o xiclets embolcallats, entre d’altres. Molts ciutadans, però, les usen amb massa freqüència per abocar-hi les bosses d’escombraries.

CONTINGUT RELACIONAT

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.