La policia demanda més efectius

En els darrers anys, a Malgrat de Mar ha augmentat el nombre de processos de resolució de conflictes, segons manifestacions efectuades des de la Policia Local. Es tracta de diferents qüestions socials que no estan considerades estrictament com a fets delictius, però que generen diverses problemàtiques veïnals.

Al llarg del 2022, des de la Policia Local se n’ha detectat i registrat un major nombre en comparació amb els anys anteriors. En aquest sentit, des del cos s’han posat en marxa prop d’un centenar de resolucions, una vuitantena de les quals s’han solucionat satisfactòriament.

Per tal de poder donar una resposta més immediata i efectiva a aquest tipus de problemes, l’Inspector en Cap de la Policia Local de Malgrat de Mar ha indicat que cal dotar el cos de més efectius. Joaquim Martínez, en el decurs de la darrera Junta Local de Seguretat, ha afegit que paral·lelament a la incorporació de més personal s’hi ha de destinar més recursos.

En l’actualitat, el cos de la Policia Local de Malgrat de Mar està format per una seixantena de persones: 1 inspector, 1 sotsinspector, 3 sergents, 7 caporals, 41 agents i 3 administratius.

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.