La barana del parc del Castell, en molt mal estat

Veïns de Malgrat de Mar han traslladat a elmalgratenc.cat la seva preocupació per l’estat en què es troba el parc del Castell. Els denunciants han assenyalat la barana perimetral de l’espai com un dels elements més malmesos de la zona. Han qualificat de greu l’estat que presenta en determinats punts, on part del formigó s’ha desprès i l’esquelet de ferro intern ha quedat al descobert.

A més, els lavabos públics del parc s’han fet tancar “degut als actes vandàlics” que s’han vingut registrant darrerament, segons el consistori. Una qüestió que s’està perfilant per tal de trobar-hi “una solució al més aviat possible”, s’ha indicat des de l’ajuntament.

Els veïns també han posat de relleu la mala imatge que aquesta situació de deixadesa representa per al municipi de cara a l’exterior. Ho fa precisament en un moment on el parc aplega centenars de visites diàries amb motiu de les vacances de Setmana Santa.

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.