Un detingut per violència domèstica

Un jove, de poc més de 20 anys d’edat, ha estat detingut per la policia acusat de violència domèstica.

Els fets han tingut lloc aquesta passada nit de divendres, quan el jove hauria intentat accedir a la força a l’interior de l’habitatge on vivia amb la seva mare, víctima dels maltractaments.

El noi, que pateix problemes de salut mental i d’addiccions a les drogues, havia estat denunciat prèviament per la mare després de protagonitzar diversos episodis violents. Arran de la denúncia s’havia activat el protocol contra la violència domèstica establert per aquests casos.

El detingut ha passat la nit a les dependències de la policia, en espera que el jutge instructor es faci càrrec de la situació i dictamini mesures.

A Malgrat de Mar, durant el passat any 2022 es van registrar un total de 5 casos de violència domèstica, segons les dades oficials facilitades per la Policia Local.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.