Denuncien el mal estat dels contenidors

Esquerra de Malgrat de Mar denuncia el mal estat en què es troben bona part dels contenidors de la recollida selectiva. L’alcaldable del grup polític, Joaquim Albert, ha posat en evidència aquesta situació de deixadesa a través d’un vídeo penjat a les xarxes socials del partit.

Els republicans assenyalen el PSC local com a màxim responsable. Segons Esquerra, fa dos anys des del govern municipal es “va deixar caducar el servei de recollida de residus”. Un fet que a la llarga ha comportat un dèficit de contenidors, que aquests no es puguin renovar i que les veïnes i veïns del municipi no reciclin com cal.

Esquerra també ha subratllat la impossibilitat d’aplicar una “taxa justa”. És a dir, que els ciutadans paguin més o menys impostos relacionats amb la recollida d’escombraries en funció del seu funcionament.

CONTINGUT RELACIONAT


Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.