El govern al·lega motius antiterroristes per col·locar els nous elements urbans

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

El govern local ha al·legat motius relacionats amb la lluita antiterrorista per a justificar la col·locació dels nous elements urbans ubicats a les rambles de les avingudes Països Catalans i Josep Ragull i Vilaró.

una de les Illes ubicades a l’avinguda Països Catalans

El portaveu del govern municipal, Jofre Serret (Malgrat Ens Mou), ha respost així a una pregunta efectuada des del públic en el decurs de la sessió plenària celebrada aquest dijous a l’ajuntament. Un dels assistents s’ha interessat pel responsable de triar les illes i els bancs de formigó que recentment s’han fet posar en aquestes zones del municipi i que des d’un inici han aixecat infinitat de crítiques veïnals.

El regidor, després de recordar que ens trobem en el nivell 4 de l’alerta antiterrorista, ha indicat que els elements permeten evitar que “qualsevol camió pugui envestir aquelles terrasses d’establiments o actes” en espais de pública concurrència com aquests.

Diversos cossos policials preguntats per aquesta qüestió, entre ells els Mossos d’Esquadra, han assegurat no tenir constància i haver rebut consulta relacionada amb els motius exposats des del govern de Malgrat de Mar. La policia catalana sí ha incidit, però, que qualsevol tipus de mesura dissuasiva -relativa a la seguretat- en espais urbans sempre és benvinguda, però no troben cap causa d’important rellevància per a col·locar els elements en aquestes zones del municipi.

Les paraules i arguments del regidor han sorprès pràcticament a tothom, també a membres del govern local, grups a l’oposició i en especial la policia, des d’on s’ha lamentat que, en cas de ser certes les justificacions, no se’ls hagi consultat alhora d’endegar la mesura.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.