La Generalitat atorga el permís per ampliar la química

Aquest dilluns dia 17 d’abril, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOG)C publica l’autorització ambiental atorgada a AGC Pharma.

L’anunci oficial, amb resolució del 5 d’abril, autoritza la fàbrica química a ampliar les instal·lacions que té a Malgrat de Mar. La sol·licitud de l’empresa fa referència a l’activitat que s’hi vol desenvolupar a la planta de pròxima construcció. En aquest sentit, segons detalla el document, la multinacional química japonesa hi fabricarà principis actius farmacèutics, utilitzant un “procés químic o biològic per a la fabricació de medicaments de base”.

L’autorització, signada per la secretària d’Acció Climàtica, inclou que tant les activitats com les instal·lacions estaran afectades per la legislació vigent en matèria d’accidents greus.

Pots consultar la resolució fent clic aquí

CONTINGUT RELACIONAT

En zona d’indefensió

Demanen a Protecció Civil que no es desentengui de l’ampliació de la química i al govern local transparència.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.