Reforcen el compromís amb les persones amb discapacitat

Una llarga llista de tasques relacionades amb el manteniment dels espais i mobiliari públic s’ha reservat exclusivament per a les persones amb discapacitat.

Bona part d’aquests treballs estan directament lligats als serveis de jardineria com, per exemple, la neteja de zones verdes, eliminació de males herbes i desbrossament. També s’hi ha inclòs el rentat de la flota de vehicles municipals, la reparació dels senyals de trànsit, el manteniment de les pilones, serveis d’impremta

La mesura s’ha aprovat amb el suport de tots els partits polítics amb representació municipal. Ha estat durant la celebració del darrer plenari.

L’alcaldessa del municipi, Sònia Viñolas (PSC), ha recordat durant l’exposició del punt, que es tracta d’un pas més en la “lluita contra l’exclusió social i laboral, la igualtat de gènere, el foment de la inserció laboral per a les persones discapacitades i el respecte amb el marc de salaris dignes, l’establiment de l’ocupació, entre d’altres

D’aquesta manera, des del consistori malgratenc es reforça la voluntat de seguir atorgant determinats contractes públics a aquest col·lectiu de persones.


BREUS

Els socialistes perden 3 regidors

El Partit Socialista de Malgrat de Mar ha estat un dels clars perdedors de les eleccions municipals celebrades aquest diumenge 28 de maig. Tot i proclamar-se vencedors, els socialistes han perdut 3 regidors respecte al 2019.

Un representant més al consistori

Aquest diumenge 28 de maig, les formacions polítiques Junts per Malgrat i Malgrat Ens Mou han aconseguit respectivament un regidor més a l’ajuntament. Junts per Malgrat se situa com la segona força política més votada al municipi.

El Partit Popular torna a tenir cadira

Durant els pròxims 4 anys de mandat, el Partit Popular de Catalunya tindrà el seu representant al consistori malgratenc. Aquestes eleccions municipals, seguint l’estela general, la formació ha tornat a col·lar-se a l’ajuntament.


Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.