Desallotgen del mercat una quinzena de paradistes

Davant la sorpresa i indignació de molts, aquest dijous a primera hora del matí s’ha fet desallotjar del mercat de la roba 17 marxants. A tots ells se’ls ha obligat a desmuntar la parada, convidant-los a abandonar l’activitat que desenvolupen setmanalment a Malgrat de Mar.

Des de l’àrea de Mercats de l’ajuntament se’ls ha revocat la llicència, ja que els afectats no haurien acreditat la documentació necessària per continuar exercint l’activitat. Abans, però, des del consistori se’ls hauria fet arribar una notificació exposant-los la situació i, al mateix temps, demanant-los regularitzar-la al més aviat possible. Degut a què no ho han fet dins el termini establert, finalment se’ls ha expulsat del mercat.

imatge del mercat de la roba, aquest dijous al matí

El president de l’Associació de Marxants del Maresme, també afectat per la mesura, ha negat haver rebut cap tipus de notificació per part del consistori. De fet, no l’han rebuda cap dels 17 marxants afectats, segons ha assegurat Martí Ramoneda. És per això, que s’han sentit molestos per la desídia mostrada des de l’administració. Els marxants han considerat que se’ls podia haver comunicat de manera presencial qualsevol dijous anterior a l’expulsió i estalviar-se l’enuig i les pèrdues econòmiques que els ha causat l’enrenou.

El president de l’entitat ha assenyalat que ja ha posat el cas en mans de l’advocada de l’associació dels marxants.

D’altra banda, diversos paradistes del mercat setmanal de la roba no s’expliquen el tarannà mostrat habitualment pel responsable polític de l’àrea, a qui acusen de poca empatia envers el sector. A més, temen que tot plegat respongui a una maniobra política per “desfer-se” del mercat.

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.