Una avaria causa una caiguda massiva d’internet

Segons s’ha informat des de la principal companyia de teleoperacions, aquest dijous una avaria ha provocat una caiguda massiva del serveis que presta a Malgrat de Mar. Principalment ha trabalsat el servei d’internet. Un fet que ha afectat a centenars de particulars però també de propietaris de negocis. Els usuaris han experimentat des de ben entrada la matinada dificultats a l’hora de realitzar trucades, enviar missatges i problemes amb la connexió a internet.

Molts dels establiments afectats no han pogut cobrar als seus clients amb targeta, ja que el sistema TPV no els funcionava, i han hagut de fer-ho en efectiu. Una situació que ha causat malestar i més d’un maldecap.

Tot i que la companyia no ha detallat els motius de l’avaria, a mitja tarda s’han donat per resolts, després que els tècnics de l’empresa hagin treballat per solucionar els problemes de connectivitat.


BREUS

Els socialistes perden 3 regidors

El Partit Socialista de Malgrat de Mar ha estat un dels clars perdedors de les eleccions municipals celebrades aquest diumenge 28 de maig. Tot i proclamar-se vencedors, els socialistes han perdut 3 regidors respecte al 2019.

Un representant més al consistori

Aquest diumenge 28 de maig, les formacions polítiques Junts per Malgrat i Malgrat Ens Mou han aconseguit respectivament un regidor més a l’ajuntament. Junts per Malgrat se situa com la segona força política més votada al municipi.

El Partit Popular torna a tenir cadira

Durant els pròxims 4 anys de mandat, el Partit Popular de Catalunya tindrà el seu representant al consistori malgratenc. Aquestes eleccions municipals, seguint l’estela general, la formació ha tornat a col·lar-se a l’ajuntament.


Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.