Perd el control del cotxe i topa contra una rotonda

Aquest dimarts al matí, passats uns minuts de les nou, el conductor d’un vehicle n’ha perdut el control, ha topat contra una rotonda i finalment ha quedat aturat damunt la vorera, tal i com han relatat testimonis dels fets.

L’incident ha tingut lloc al barri de La Fàbrica de l’Aigua. En concret, a la rotonda entre el carrer Girona i l’avinguda Mediterrània.

Una patrulla de la Policia Local ha acudit fins el lloc del succés. En arribar, el conductor del cotxe encara es trobava en el seu interior. Els agents, després del procés d’identificació, han realitzat la prova d’alcoholèmia a l’home.

Sortosament, durant l’accident ningú ha pres mal i només s’han hagut de lamentar danys materials.

En el moment de publicar aquesta informació es desconeixen els motius pels quals el conductor del vehicle n’hauria perdut el control.


Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció


Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.