Els infants netejaran les deixalles al voltant de les mines

Entre els dies 5 i 7 de maig se celebra el Let’s Clean Up. Es tracta d’una campanya, a nivell europeu, que té com a principal objectiu la conscienciació de la quantitat de deixalles que s’aboquen de manera incontrolada en l’entorn natural.

Aquesta iniciativa va acompanyada d’una recollida d’aquests residus, llençats il·legalment en marges de rius, boscos i platges, entre d’altres espais naturals.

A Malgrat de Mar, la campanya -impulsada des de l’Agència Catalana de Residus- ha estat ben rebuda per l’escola pública Montserrat. És per això, que alumnes de 3r, 4t i 5è de primària participaran en una acció de neteja.

El paratge escollit ha estat el de les Mines de Can Palomeres, on una vuitantena d’infants hi passaran bona part de la jornada recollint les deixalles que els incívics hi llencen. “El propòsit és el de conscienciar a la gent que generem massa residus cada dia i que això ha de canviar”, s’ha emfatitzat des de l’escola.


VÍDEO RELACIONAT

Jornada de neteja de residus al bosc de Santa Rita de Malgrat de Mar. Organitzat per l’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau l’any 2017.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.