Malgrat de Mar neteja els carrers amb aigua freàtica

Des de fa llargs dies, els vehicles del servei de neteja de places i carrers llueixen un cartell ben visible on s’hi pot llegir: “Estem treballant amb aigües freàtiques”.

Es tracta d’una mesura que s’ha implantat arran la situació de sequera, qualificada d’excepcional, que travessa el territori. L’empresa s’abasteix d’aigua del subsol, extreta de pous municipals, que no ha estat tractada. Per tant, no és apta per al consum de les persones.

un dels vehicles de la neteja de carrers i places

Aquest recurs només es fa servir només per a la neteja viària i, en cap cas, suposa una reducció de l’aigua amb la que es proveeix les cases.

Des de l’empresa, s’ha indicat que una altra de les accions que s’estan duent a terme per tal de contribuir a l’estalvi d’aigua és la disminució de les zones de neteja. En aquest sentit, el servei s’aplica en llocs concrets i quan es estrictament necessari.


Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció


Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.