Col·loquen una malla en un talús per evitar despreniments

A principis d’aquesta setmana, s’han donat per acabats els treballs de col·locació d’una malla de protecció en el talús ubicat al carrer Aragó.

L’espai verd, amb una pendent força pronunciada, és propietat de l’ajuntament. El talús està situat molt a prop d’habitatges. Un fet que ha comportat, fins el moment, riscos de seguretat tant per a les persones que hi transitaven com per als veïns d’algunes cases. Darrerament hi havia hagut despreniments de pedres i terres.

És per això que, a mitjans del any passat, des del consistori es va encarregar un estudi per determinar l’actuació d’estabilització que s’hi hauria de fer per evitar danys personals o materials degut als despreniments no controlats.

L’actuació que s’hi ha fet ha consistit principalment en col·locar a la part afectada una malla, reforçada amb encoratges i cables d’acer.

Pots consultar el projecte fent clic aquí


Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.