Instal·lades les càmeres per evitar abocaments descontrolats

Al llarg d’aquest matí de dimecres, una empresa especialitzada ha instal·lat diversos dispositius de videovigilància en 6 sectors concrets de Malgrat de Mar. Es tracta d’un sistema que permetrà retratar aquells incívics que aboquen deixalles de tot tipus al voltant dels contenidors.

Les zones del municipi on s’hi han instal·lat aquestes càmeres són: el mercat de la fruita i la verdura (aparcament del Liceu), el pavelló Germans Margall, les avingudes Costa Brava, Mediterrània i Barcelona i la plaça de Ca l’Arnau. El servei ha costat uns 17.8000 euros.

Veïns del municipi posen en entredit la seva eficàcia i qüestionen que el sistema solucioni la problemàtica, que qualifiquen d’enquistada.

L’actuació ha aixecat inquietud i reticència entre alguns veïns, ja que ho han vist com una mesura més de “control” cap als ciutadans i han renegat pel fet de sentir-se constantment observats. D’altres han qüestionat la seva eficàcia, posant en entredit que el sistema de vigilància realment solucioni una problemàtica que qualifiquen d’enquistada.

CONTINGUT RELACIONAT


Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.