Els alcaldables no es mullen per Malgrat de Mar

Aquest divendres a la tarda, ha tingut lloc la tradicional foto de família amb els caps de llista dels 6 partits polítics que es presenten als comicis del 28 de maig a Malgrat de Mar.

Inicialment, la imatge s’havia de capturar a l’espai de les Peixateries Velles, al centre del municipi. Davant les quatre gotes de pluja que queien en aquells moment, els representants locals de les diferents formacions han preferit traslladar la clàssica trobada a l’interior de l’edifici de l’ajuntament. En concret, els alcaldables han buscat l’aixopluc que els oferia la sala de plens, on s’han guarit de la pluja per posar davant les càmeres i fer-se la foto al costat de la pancarta de propaganda electoral corresponent a cada grup.


CONTINGUT RELACIONAT


Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.