És mentida

Jardineres petites, jardineres grans, jardineres gegants, bicicletes, patinets, cagades i pixades de gos, taules i cadires de bars i restaurants, rètols, senyals d’obres, senyals de trànsit, papers, llaunes de cervesa, llaunes de begudes energètiques, ampolles, bancs, fanals, cotxes, autocars, camions i furgonetes de repartiment, el tricu-tricu, arbres, escocells, burilles de cigars, matalassos, bosses d’escombraries, coloms, gats, gossos, rates, monuments, fonts, sofàs, runa, tanques, pivots, propaganda electoral, papereres, jocs de realitat augmentada, caixes de cartró, caixes de fusta, caixes de plàstic, caixers automàtics, aparcaments per a bicicletes, rucs per a roba, crostons de pa, plafons informatius, minideixalleries, motocicletes, contenidors…

És mentida. Els carrers de vianants no són per als vianants.

Fan falta polítiques serioses.

Fan falta polítics seriosos.

Fa falta política de veritat.

Fa falta coherència i valentia.


CONTINGUT RELACIONAT


BREUS

Els socialistes perden 3 regidors

El Partit Socialista de Malgrat de Mar ha estat un dels clars perdedors de les eleccions municipals celebrades aquest diumenge 28 de maig. Tot i proclamar-se vencedors, els socialistes han perdut 3 regidors respecte al 2019.

Un representant més al consistori

Aquest diumenge 28 de maig, les formacions polítiques Junts per Malgrat i Malgrat Ens Mou han aconseguit respectivament un regidor més a l’ajuntament. Junts per Malgrat se situa com la segona força política més votada al municipi.

El Partit Popular torna a tenir cadira

Durant els pròxims 4 anys de mandat, el Partit Popular de Catalunya tindrà el seu representant al consistori malgratenc. Aquestes eleccions municipals, seguint l’estela general, la formació ha tornat a col·lar-se a l’ajuntament.


Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.