Els treballadors municipals demanden millores en salut laboral

Els treballadors de l’ajuntament de Malgrat de Mar han celebrat la convocatòria per escollir els seus nous representants sindicals.

Segons les primeres dades facilitades, a les eleccions hi estaven convocats un total de 192 treballadors, entre funcionaris, tècnics i especialistes. De tots ells, 160 han participat dels comicis. És a dir, han anat a votar.

Un cop finalitzat l’escrutini de vots, els sindicats UGT i SIP-FEPOL (sindicat que representa principalment la policia) són els qui han obtingut major representació entre el personal funcionari. Amb 2 delegats cadascun. CCOO ha obtingut 1 representant entre els funcionaris.

També el sindicat de treballadors UGT representarà majoritàriament el personal laboral especialista i el tècnic, amb 4 i 3 delegats sindicals respectivament.

Les eleccions sindicals a l’ajuntament han tingut lloc aquest dilluns al matí.

Consultats alguns dels representants sindicals sobre les demandes que han previst traslladar als polítics, aquests han manifestat la intenció posar èmfasi a les qüestions relacionades amb la salut dels treballadors i treballadores municipals, en especial aquells aspectes que tenen a veure amb la salut mental.

Altres demandes que alguns dels sindicats ja han posat damunt la taula als responsables polítics fan referència a l’activació del pla d’igualtat, un estudi psicosocial a nivell intern -l’actual està caducat-, revisar el conveni col·lectiu dels treballadors i d’altres millores laborals.


Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.