Deixalles a la platja de Malgrat de Mar

La imatge de capçalera, captada aquest matí de dimecres, reflecteix l’aspecte que presentava part de la platja de Malgrat de Mar. Es tracta de la sortida al mar de les aigües pluvials, a l’inici del carrer de Mar.

Tal i com es pot observar, la zona està plena de brutícia. Principalment, s’hi acumulen llaunes, ampolles de plàstic, aerosols, papers, embolcalls… Fins i tot hi ha les restes d’una maleta.

La imatge ha comportat que alguns veïns hagin lamentat la imatge que s’emporten els visitants, així com l’impacte ambiental que provoca.

Es dona el cas, que recentment el municipi ha estat distingit novament amb el guardó Bandera Blava. Un distintiu que s’atorga a aquells municipis que compleixin un seguit de requisits ambientals i de serveis als banyistes. En concret, les platges del Centre i l’Astillero són les que l’han rebut.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.