Compte on llences la brossa. T’estan vigilant!

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Les càmeres de videovigilància per a controlar abocaments descontrolats s’han donat per instal·lades.

Els dispositius es troben a 6 punts de Malgrat de Mar on s’hi ha detectat que sovintegen aquests actes incívics: les avingudes Mediterrània, Costa Brava i Barcelona; el mercat de la fruita i la verdura (aparcament del Liceu), el pavelló Germans Margall i la plaça de Ca l’Arnau.

Des de fa dos dies, el consistori hi ha col·locat un rètols advertint els usuaris que se’ls està gravant mentre llencen les deixalles als contenidors. Si no ho fan correctament se’ls sancionarà.

En alguns barris, la col·locació d’aquests cartells ha fet sortir de dubtes i ha apaivagat els rumors sobre la funció real de les càmeres, ja que molts veïns fins ara les havien confós amb dispositius per a controlar el trànsit de vehicles.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.