64.000 euros en estructures per fer exercici

El govern sortint de Malgrat de Mar ha adjudicat recentment la instal·lació de diversos elements de cal·listènia. Es col·locaran en quatre punts del municipi. En concret, els llocs escollits són: l’avinguda Mediterrània, el Passeig de Mar -on se’n posaran dos- i la Plaça del Camp de la Figuera.

Als concurs públic per a optar a les tasques de subministrament, instal·lació i manteniment dels elements s’hi van presentar dues empreses del sector. Des del consistori, un cop revisades les ofertes presentades per cadascuna d’elles, se’n va excloure una, ja que la documentació aportada no s’ajustava a les condicions exigides i alguns dels elements no eren els sol·licitats.

La idea de col·locar els aparells sorgeix, en part, del procés de pressupostos participatius.

Finalment, doncs, el contracte s’ha adjudicat a la primera de les ofertes presentades. El seu cost total és de 63.984,80 euros, bona part dels quals s’imputaran a la partida destinada al mobiliari urbà. La resta, uns 10.000 euros, es trauran dels pressupostos participatius.

La col·locació de nous elements de cal·listènia és una de les propostes sorgides del darrer procés de participació ciutadana. Així doncs, la “instal·lació d’aparells i estructures a l’aire lliure per poder fer exercici al Passeig de Mar” va rebre un total de 35 vots entre els participants.

A mitjans del mes d’octubre de 2022 va finalitzar el termini de votació per triar les propostes sorgides dels pressupostos participatius. Per aquesta segons edició s’hi van destinar 200.000 euros.

En acabar el procés, es van validar una dotzena de propostes. La que va obtenir més vots va ser la “col·locació de passeres a la platja fins l’aigua per a persones amb mobilitat reduïda”.

Pots consultar el certificat sobre l’adjudicació dels elements fent clic aquí

CONTINGUT RELACIONAT

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.