Més obres i canvis de sentit de circulació

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de remodelació del carrer Carme de Malgrat de Mar. En concret, es tracta del tram pendent de convertir-lo en plataforma única. Un projecte pendent d’execució des de fa més de 10 anys, ja que els veïns es van negar a pagar les contribucions especials que se’ls exigia des del consistori.

L’actuació que s’hi vol fer comprèn un tram de 75 metres, entre les places Joaquim Ruyra i Pau Casals. El carrer es troba en molt estat. Les voreres són estretes, estan malmeses i desnivellades. L’asfalt està força degradat.

L’objectiu de la remodelació, segons el projecte, és aplicar-hi “millores socials, ambientals, d’accessibilitat i de sostenibilitat econòmica”. En aquest sentit, un cop finalitzades les obres al carrer se l’haurà dotat d’un itinerari practicable, que suposadament afavorirà la convivència ciutadana. S’eliminaran les barreres arquitectòniques existents, convertint-lo en zona de vianants, donant continuïtat a la resta del carrer Carme.

L’actuació, inicialment preveu una circulació segura de vehicles i vianants. El carrer s’integrarà dins “el cor de la població plantejat en el POUM”.

Coincidint amb la posada en marxa de la remodelació del carrer Carme i la finalització dels treballs al Llibertat, s’aprofitarà per “fer un canvi de sentit del carrer Llibertat que tindrà circulació rodada de mar a muntanya fins al carrer Carme”, segons s’ha indicat des de l’ajuntament.

Pots consultar el projecte de remodelació dels carrers Carme i Llibertat fent clic aquí

CONTINGUT RELACIONAT

És mentida

Jardineres, bicicletes, patinets, cagades i pixades de gos, taules i cadires de bars i restaurants, rètols, senyals d’obres…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.