La campanya de la fam

Esmorzars, dinars i sopars. Arrossades i botifarrades. Coques, pa amb xocolata i vermuts. Molts dels actes d’aquesta campanya electoral de les municipals, els partits sovint els organitzen embolcallant-los d’àpats. Una acció premeditada que té com a principal objectiu atraure electors.

I és que estàvem completament equivocats. Jo el primer, ho de reconèixer. No ens veuen com xais. En realitat ens tracten com si fóssim miserables coloms. Pensant-se, alguns, que donant-nos de menjar quatre engrunes els jurarem fidelitat eterna i els complaurem dipositant a l’interior de l’urna la papereta corresponent el dia assenyalat.

Però, francament, aquest tipus de conductes, aquesta forma de fer, em treu la gana. Sobretot, les ganes d’anar a votar.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.