Tu perds

Aquests dies, és fàcil topar-se pel carrer amb grups de persones afins a determinades ideologies polítiques pregonant les excel·lències de la seva formació. Alguns ignorants de l’ecosistema psicopàtic en el què viuen, fins i tot, s’avenen a immortalitzar el fastuós moment deixant-se retratar amb els candidats o acceptant aquells presents que els ofereixen directament els gurus de la colla o els seus súbdits més entregats.

Enguany, segurament més que mai, la batalla de les municipals s’està lliurant als carrers, fins i tot en barris que pràcticament mai han assaborit la més mínima ombra d’una visita política. I és que els partits són sabedors que aquests comicis es decidiran gairebé a última hora i el caciquisme està imposant la seva llei. El nombre d’indecisos ha augmentat exponencialment els darrers anys, com també ho ha fet el dels detractors amb l’actual sistema electoral.

El descontentament entre l’electoral és generalitzat, per molt que alguns partits polítics s’entossudeixin a propagar tot el contrari i llancin missatges victoriosos a la ciutadania.

Amb receptes per als pròxims quatre anys de mandat pràcticament calcades, encara no hi ha res decidit. Però si una cosa està clara és que, sigui quin sigui el resultat final, els perdedors seguirem sent els mateixos.

CONTINGUT RELACIONAT

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.