La creació d’una plaça enerva veïns de La Verneda

Just davant del Centre Cívic, al carrer Lleida, el govern local ha decidit fer-hi una plaça. Es tracta d’uns terrenys on veïns del barri sovint hi deixen els cotxes aparcats. Des de la seva remodelació La Verneda ha perdut zones d’aparcament.

El projecte d’adequació de l’espai, que ja ha començat, ha enervat novament el veïnat, que ha traslladat a l’ajuntament el seu malestar pel fet que la creació de la plaça agreujarà els problemes d’aparcament que pateix el barri des de fa temps. També des del veïnat -i a través de les xarxes socials-, s’ha assegurat que des del consistori no s’ha complert la promesa donada de solucionar la necessitat de més places de pàrquing a la zona.

La plaça costarà uns 161.000 euros i forma part del projecte que també preveu la construcció d’unes escales entre els carrers Lleida i Antoni Gaudí. Els treballs, aquests últims, tenen un cost d’uns 640.000 euros i inclouen la “dignificació” de la zona coberta de vegetació i arbrat.

imatge portada: arxiu


ALTRES CONTINGUTS

Tu perds

Amb receptes per als pròxims quatre anys de mandat pràcticament calcades, encara no hi ha res decidit.

Subscriu-te!

Accedeix a tots els
continguts exclusius!

elmalgratenc.cat no rep cap tipus de subvenció pública. Tirar-lo endavant comporta unes despeses fixes, esforç i dedicació.

La teva contribució ajuda a millorar la societat, prendre consciència i a convertir-te en una persona compromesa i, sobretot, feliç.

Tria el teu model de subscripció

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.