Qui som

elmalgratenc.cat és una plataforma de comunicació independent, que es fixa en el què succeeix a Malgrat de Mar i ho explica de manera breu i clara. Enfoca les notícies des dels diferents angles per tal que pugeu disposar de tota la informació i extreure’n les vostres pròpies conclusions. També és un canal a través del qual els malgratencs i malgratenques podeu divulgar informació de servei.

A més de fer periodisme de proximitat, des de elmalgratenc.cat s’ofereix assessorament i formació a persones, entitats, institucions i empreses per tal que es comuniquin de manera més eficaç.

elmalgratenc.cat està dirigit per la periodista Noemí Guillem i Planella

“Fa quinze anys que em dedico a la Comunicació. Primer, com a periodista, explicant l’actualitat a través de diversos mitjans locals i des dels serveis informatius de TV3, Televisió de Catalunya. Després, com a tècnica de Comunicació, ajudant entitats i institucions a dissenyar i implementar estratègies de comunicació que els permetessin assolir els seus objectius. En aquests anys, també he donat un cop de mà a persones de diversos àmbits que volien millorar les seves habilitats comunicatives.”

 

Albert Serrano García

 “Amb més de 25 anys d’experiència en el món de la comunicació. He treballat com a locutor, redactor i presentador d’informatius de ràdio i televisió. També he estat cap de premsa i assessor en comunicació en l’àmbit privat i públic. Els darrers anys m’he especialitzat com a community manager, desenvolupant la meva tasca per diferents ens i empreses”.

 

 

Informació de contacte: info@elmalgratenc.cat. Telèfon: 617 945 380.