Avís legal

Aquest lloc web i el domini és propietat de elmalgratenc.cat

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, sons, bases de dades, codis i qualsevol altre material, pertanyen a elmalgratenc.cat o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. Els usuaris del lloc poden divulgar aquests continguts amb finalitats informatives, sempre i quan citin la seva procedència i remetin a aquest lloc web (http://www.elmalgratenc.cat). Queda prohibida la seva utilització amb altres finalitats, com, per exemple, finalitats comercials. També queda prohibida la transformació o alteració dels continguts. elmalgratenc.cat es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri aquestes condicions o que atenti contra els drets de propietat intel·lectual.

L’usuari es compromet a utilitzar aquest servei sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals o que perjudiquin els drets i interessos de elmalgratenc.cat o de tercers. elmalgratenc.cat no serà responsable del mal ús que en poguessin fer els usuaris.

elmalgratenc.cat informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en alguns processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l’usuari a l’efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web. La vigència d’aquestes galetes serà l’estrictament necessària per a la prestació dels serveis que s’ofereixen des del lloc web. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

elmalgratenc.cat no pot garantir de forma absoluta que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a elmalgratenc.cat. Tampoc no se’n fa dels retards o bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’accés a Internet o en altres sistemes electrònics, ni dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de elmalgratenc.cat

elmalgratenc.cat no garanteix la disponibilitat i continuïtat permanent del funcionament del web i dels seus serveis.

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions del present avís legal.