Continua oberta la investigació sobre la violació a una jove

Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació arran la denúncia per violació presentada per una jove de Malgrat de Mar, segons s’ha assegurat des de la policia catalana.

Els Mossos han subratllat que, fins el moment, la víctima no ha formulat una denúncia oficial. Tot i  això, els agents que porten el cas investiguen els fets ocorreguts el dia 3 de setembre.

La violació va succeir la matinada de dissabte, en els lavabos d’un local d’oci nocturn del Passeig Marítim. La víctima va denunciar l’agressió a la comissaria de la Policia Local, des d’on se la va traslladar a un centre sanitari, seguint el protocol establert en aquests casos que, entre d’altres, garanteix la decisió de la persona agredida de “denunciar o no denunciar els fets”.

Contingut relacionat…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.